Produktundersida - Offert

Tarjouspyyntö

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Asiakas lupaukset

Presentalla on kunnianhimoinen tavoite olla Pohjoismaiden paras myynninedistämismakeisten, profiilituotteiden ja lahjamainonnan toimittaja.
Tämän tavoitteen myötä annamme asiakkaillemme useita lupauksia, joista emme koskaan tingi. Lupaukset, jotka vaikuttavat itsestään selviltä yritykselle, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet.


Turvalliset toimitukset
Pitkät ja hedelmälliset kumppanuudet edellyttävät aina asiakkaan odotusten täyttämistä. Aina oikea-aikainen toimitus on perusvaatimus, ja vaatii jotain tavallisuudesta poikkeavaa, jotta Presenta myöhästyy määräajasta.

Korkea laatu
Asiakkaan brändin jatkeena pidämme korkealaatuisten tuotteiden toimittamista erittäin tärkeänä. Kaikki, mihin Presenta koskettaa, on siis käynyt läpi tiukan laadunvalvonnan. Asiakkaan tulee olla ylpeä Presentan profilointituotteista! Huolellinen lähestymistapa, joka läpäisee työprosessin jokaisen vaiheen tilauksesta toimitukseen.

Aktiivinen ympäristövastuu
Presentan ympäristöpolitiikka ja ympäristötyö eivät tarkoita ainoastaan sitä, että pysymme lainsäädännön puitteissa. Se tarkoittaa vahvaa sitoutumista ympäristöön sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tähän työhön kuuluu sisäistä koulutusta, ilmastomyönteisiä kuljetuksia ja yhteistyötä vain sellaisten toimittajien kanssa, jotka jakavat Presentan kunnianhimoisen tavoitteen.

Suuri joustavuus
Ongelmat on tarkoitettu ratkaistaviksi! Kun on joustava asenne ja suuri sitoutuminen, asiat yleensä onnistuvat. Vuosien varrella olemme törmänneet asiakkaisiin, jotka haluavat aikaistaa toimitusta, nopeuttaa kuljetusta tai tehdä paniikkitilauksen messuja varten. Ylimääräinen ponnistus on aina perusteltua, koska siitä saa palkkion. Tyytyväiset, kiitolliset asiakkaat, jotka palaavat takaisin.

Tarjouskori
Tarjouskorisi on tyhjäPalaa kauppaan
Calculate Shipping
Produktundersida - Offert

Tarjouspyyntö