Produktundersida - Offert

Tarjouspyyntö

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ympäristöpolitiikka

Presentan toimintaan liittyy tietty vaikutus ulkoiseen ympäristöön. Siksi pyrimme jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksiamme niin pitkälle kuin se on teknisesti mahdollista ja taloudellisesti järkevää. Teemme tämän työn yhteistyössä toimittajiemme kanssa. Vähentääksemme jatkuvasti ympäristövaikutuksiamme teemme aktiivisesti yhteistyötä:

– Kouluttaa jatkuvasti yhtiön henkilöstöä yhtiön ympäristöpolitiikasta ja siten varmistaa, että heillä on hyvä tuntemus yhtiön ympäristötyöstä, mutta myös ympäristöstä yleensä. Yrityksen tulee pitää voimassa oleva lainsäädäntö ajan tasalla ja varmistaa, että sitä noudatetaan.

– Tiedottaa yhtiön ympäristöpolitiikasta ostohetkellä ja vaikuttaa päätoimittajiimme vähentämään yhteisiä ympäristövaikutuksiamme ja huomioimaan tämä aina muita toimittajia valittaessa.

– Pyrimme yhteistyössä jälleenmyyjiemme kanssa ympäristöystävälliseen kuljetuksiin, joissa on alhainen polttoaineen kulutus ja vähäiset ympäristölle haitallisten aineiden päästöt.

– Säästääksemme ja mahdollisuuksien mukaan tehostaaksemme energiankulutustamme sekä ympäristö- että kustannussyistä.

– Parantaa jatkuvasti kierrätettävien jäännöstuotteiden käsittelyä. Yksi osa tätä on aktiivinen työskentely kehittääksemme tuotteitamme suuntaan, jossa ympäristönäkökohdat ovat tärkeä osa laatukonseptiamme.

Tarjouskori
Tarjouskorisi on tyhjäPalaa kauppaan
Calculate Shipping
Produktundersida - Offert

Tarjouspyyntö