Produktundersida - Offert

Tarjouspyyntö

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tietoja Presentasta

Presenta on persoonallinen yritys, jossa yhdistyvät huomisen trendit ja tuotevalikoima sekä pitkän kokemuksen tuoma luotettavuus ja taitavuus.

On kestänyt yli 30 vuotta päästä siihen, missä olemme nyt. Matka tuosta ajasta nykyhetkeen, jolle on ominaista kasvu sekä pituudessa että laajuudessa. Vuonna 1986 lanseerasimme sanan mainosmakeiset Skandinavian markkinoille, ja nykyään Presenta on yksi Skandinavian johtavista mainosmakeisten, profiilituotteiden ja lahjamainonnan toimittajista.

Presenta erottuu joukosta epätavallisen korkealla kunnianhimolla, joka koskee raaka-aineiden laatua, joustavuutta, työoloja, ympäristövastuuta ja paljon muuta. Yksinkertaisesti laatua joka vaiheessa. Tämä ei ole vain sisäinen huolenaihe, vaan se koskee myös kaikkia alihankkijoita.

Onnistunut profilointi vahvistaa asiakkaan brändiä. Täydellinen saavuttaminen vaatii muutakin kuin laajan tuotevalikoiman tarjoamista. Avain täydellisten ratkaisujen luomiseen on reagoida ja tunnistaa asiakkaan tarpeet.

Presentalla on sekä laaja tuotevalikoima että mahdollisuus kehittää uusia tuotteita yhdessä asiakkaan kanssa. Vain mielikuvitus asettaa rajat. Työ, joka luo luonnollisesti elinvoimaisen ja kasvavan valikoiman. Tämä tekee Presentasta kattavan kumppanin, joka huolehtii kaikesta pienestä kampanjasta räätälöityyn kokonaisratkaisuun.

Asiakkaitamme on ympäri Pohjoismaita. Pienet ja suuret yritykset, organisaatiot ja viranomaiset arvostavat yhdessä tyylikästä profilointia.

Presentan asiakkaana saat henkilökohtaisen, joustavan ja luotettavan kumppanin, joka toimittaa aina ajallaan. Tästä voit lukea lisää Presentan asiakaslupauksista.

Haluamme yksinkertaisesti olla paras ja luotettavin toimittaja, joka toimittaa
myynninedistämistarkoituksessa karkkia
profiilituotteet ja lahjamainonta.

Tervetuloa Presentaan ja profiloinnin maailmaan!

Tarjouskori
Tarjouskorisi on tyhjäPalaa kauppaan
Calculate Shipping
Produktundersida - Offert

Tarjouspyyntö